Contabilitate
Expertiza Contabila Consultanta Fiscala Initiere Contabilitate Prelucrare baze de date Declaratii Fiscale
Infiintari firme
Despre Noi
  • Servicii contabilitate
  • Servicii de salarizare
  • Declaratii Fiscale
  • Infiintari firme
Este extrem de important pentru noi sa avem o relatie de comunicare foarte buna cu clientul nostru, fiind alaturi de el atat cu sfaturi financiar-contabile, cat si de bussines. Ne dorim foarte mult sa ne evidentiem prin seriozitate, profesionalism si calitate in prestarea servicilor contabile.

Experienta noastra formata in timp in foarte multe companii multinationale si companii romanesti de top cu siguranta va poate fii de un mare ajutor in eficientizarea activitatii contabile a firmei. In tot acest timp ne-am confruntat cu numeroase probleme din diverse domenii de activitate acest lucru ducand la acumularea de experienta (atat profesionala cat si de bussines), care contribuie in mod decisiv la o relatie eficienta si lipsita de probleme a societatilor aflate in parteneriat cu noi.

Avem cu clientii nostri o relatie care se caracterizeaza prin profesionalism si etica profesionala, seriozitate, competenta si responsabilitate.

Este foarte important pentru noi sa  garantam clientilor nostri confidentialitatea informatiilor detinute, intelegem foarte bine acest aspect si implicatile lui. Este foarte important pentru noi ca tariful pe care clientii nostri il platesc sa fie unic, si din aceasta cauza noi avem un tarif pe serviciu de contabilitate, indiferent ce alte lucrari aditonale mai apar (ex salarizare, consultanta fiscala, declaratii fiscale)